Benzema sender Real Madrid til tops i Spanien

24/09/2015

Karim Benzemas målnæse viste sig fra sin bedste side, da han med to scoringer mod Athletic Bilbao sikrede sejren på 2-1 til Real Madrid.

Dermed er Real Madrid nyt tophold i Primera Division, efter at FC Barcelona overraskende tabte med hele 1-4 ude mod Celta Vigo og Daniel Wass tidligere onsdag.

Real Madrid har historisk set haft det svært, når holdet har gæstet Bilbao, men hovedstadsklubben fik en god indledning på onsdagens opgør.

Det var madrilenerne, som skabte mest i første halvleg, og efter 20 minutter sendte Karim Benzema gæsterne på sejrskurs.

Den stilling holdt til pausen, hvorefter Athletic Bilbao fik langt bedre gang i spillet i anden halvleg.

De hvidblusede spillere fra Madrid blev presset langt tilbage på banen i store perioder, men hjemmepublikum måtte tålmodigt vente indtil det 67. minut, førend udligningen kom.

Angriberen Sabin Merino blev den første til at passere Keylor Navas i Real Madrid-målet i denne sæson i ligaen.

Merinos mål åbnede kortvarigt kampen op, men Bilbaos forsvar har ikke været solide indtil videre i sæsonen, og blot tre minutter senere blev Karim Benzema dobbelt målscorer.

For næsen af Cristiano Ronaldo prikkede Benzema et fornemt forarbejde fra Isco i nettet.

Hjemmeholdet overtog igen boldbesiddelsen og jagtede endnu en udligning, mens Real Madrid forsøgte at lukke kampen på kontra.

Et hårdt kæmpende Real Madrid-mandskab formåede at holde stand i en hektisk slutfase, og dermed hopper klubben op på første pladsen i ligaen på en bedre målscore end Barcelona-bødlerne fra Celta Vigo, som også har 13 point for fem kampe.