Bergkamp vil tilbage og træne Arsenal

11 sæsoner og talrige triumfer kan Dennis Bergkamp fremvise fra sin tid i Arsenal. Og selvom Bergkamp nu slår sine folder i Ajax som assistenttræner for Frank De Boer, så ønsker den tidligere angrebsstjerne at blive genforenet med sin hjerteklub, denne gang i en rolle som træner.

- Arsenal er altid i mine tanker. Det er en del af mine ambitioner at vende tilbage dertil på et tidspunkt, fortæller Bergkamp til The Daily Telegraph.

Hollænderen fastslår dog, at han ikke er ude på at vippe Arsène Wenger af pinden.

- Jeg ser ikke mig selv som en cheftræner. Jeg ser mig selv som en del af trænerstaben. Jeg nyder virkelig den rolle, især den individuelle træning med angriberne.

Skal man tro sammenligningerne i de engelske medier, så har Arsenal en da også allerede ny Dennis Bergkamp på banen i denne sæson; Mesut Özils elegante spillestil har trukket kraftige paralleller til, hvordan Bergkamp plejede at terrorisere firebackkæder med løb i de små rum og hurtigt pasningsspil.

- Özil ved præcis hvordan bolden skal behandles og i hvilket slags rum for at give ham tid. Det er forskellen mellem gode spillere og fantastiske spillere. Med al respekt for de andre Arsenal-spillere, så tror jeg, at han er den, der kan gøre en forskel.

Bergkamp råder afslutningsvis Arsenal til at forstærke sig oppe foran, hvor der ifølge ham mangler nogle mål. Arsenal har lige nu kun Olivier Giroud og Nicklas Bendtner til at besætte angrebsposten.

Dagens Gossip