Berlusconi: »Jeg er helt uskyldig«

Samtidig siger den 76-årige Silvio Berlusconi selv, at han er »fuldstændig uskyldig« i de anklager om betalings-sex med en mindreårig og embedsmisbrug, der førte til mandagens dom.

»Jeg var overbevist om, at jeg ville blive frikendt, fordi der var absolut ingen mulighed for at blive kendt skyldig baseret på de foreliggende beviser,« siger han i den første kommentar efter dommen.

Silvio Berlusconi siger videre, at han »agter at modstå forfølgelsen, fordi jeg er helt uskyldig, og jeg vil ikke opgive min kamp for at gøre Italien frit og retfærdigt,« lyder det fra ham.

Berlusconi har to appelmuligheder, og først ved en stadfæstelse ved Højesteret bliver dommen eksekveret, men inden den lander der, kan der gå flere år.

»Dommen er fuldstændig ulogisk,« siger Berlusconis advokat Niccolo Ghedini til AFP.

Berlusconi selv har afvist alle beskyldningerne og mener, at han bliver retsforfulgt af en venstreorienteret anklagemyndighed. Berlusconi hævder, at »bunga-bunga«-festerne, som italienske medier har døbt dem, var elegante middagsselskaber, hvor de kvindelige gæster udførte uskyldige nøgenshows.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip