Berømt sangerinde hylder afdød kollega

Hun ved om nogen, hvad det vil sige at miste. Janet Jackson, der selv mistede sin bror, Michael Jackson i 2009, var tirsdag blandt de berømtheder, der skrev mindeord til den afdøde sangerinde Aaliyah.

På det sociale billeddelingsmedie Instagram delte den 49-årige "Got Til It's Gone"-sangerinde således et billede af en håndskrevet seddel med et par dybfølte ord til Aaliyah, der omkom i en flyulykke i 2001.

- Det, jeg delte med dig, er for evigt helligt, uendeligt, det er ægte og udholdende. Jeg elsker dig Aaliyah, skriver hun sammen med det håndskrevne hashtag "RIP" (hvil i fred, red.).

Som tekst til billedet af den håndskrevne note, har Jackson tilføjet ordene: "Jeg ved, du skinner ned på mig".

Før sin tragiske død, udtrykte den 22-årige R'n'B-sangerinde flere gange sin store beundring for Janet Jackson. Aaliyah betragtede Jackson som et af sine store forbilleder og håbede, hun en dag ville få mulighed for at arbejde sammen med hende.

De to hitmagere fik aldrig mulighed for et professionelt samarbejde, men under en koncert kort efter Aaliyahs flystyrt dedikerede Janet Jackson et af sine numre "Come Back to Me" til sin unge kollega.

Også rapperen Timbaland og R'n'B-kunstneren Missy Elliot, der begge var nære venner med Aaliyah, mens hun levede, udtrykte tirsdag deres hengivelse for deres afdøde veninde.

Aaliyah omkom sammen med otte andre personer, da et privatfly styrtede ned på vej til Hawaii. Sangerinden var på vej til den amerikanske palmeø sammen med sit filmholdet for at lave optagelser til en ny musikvideo.

Se Janet Jacksons mindeopslag på Instagram her: https://twitter.com/JanetJackson?ref_src=twsrc^tfw

Timbalands hilsen her: https://instagram.com/p/6zx4qvGvJ5/?taken-by=timbaland

Og Missy Elliots her: https://twitter.com/missyelliott

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip