Berømt skuespiller sætter ejendele på auktion

Skrevet af admin

06/12/2013

Mest læste i dag

Skuespilleren Dustin Hoffman, kan efterhånden betragte sig selv som en Hollywood-veteran. Den 76-årige Rain Man-stjerne er blevet hædret med to Oscars og spillet med i adskillelige film.

Gennem sin lange karriere har skuespilleren også fået samlet en del ting og sager sammen og har derfor besluttet sig for at sælge ud af samlingen for at få mere plads i sin treetagers lejlighed på Manhattan i New York, skriver Female First. 

Over 200 forskellige genstande fra Hoffmans private samling, som blandt andet indeholder antikke møbler og kunst, er kommet på auktion hos Nye & Co. Blandt sagerne, man kan få fingrene i, er et irsk mahognibord fra midten af 18-tallet og en læderstol, som har tilhørt Georg den Tredje.

Samlingen indeholder desværre ikke rekvisitter eller genstande fra film, Hoffman selv har medvirket i, men hvis man er interesseret i sort/hvide-billeder fra filmen "Lola" eller en stor kollektion kinesiske porcelænsdukker, kan man finde dem på auktionen.

Hollywood-legendens ting vil være til salg på internettet fra den 3. december til den 17. december. Lejligheden, som Hoffman prøver at aflaste, har blandt andet tidligere været hjem for Steven Spielberg og Diane Keaton.

Newspaq