Berømt sølvræv undskylder for oralsex-svipser

Det skabte overskrifter over hele verden, da skuespiller Michael Douglas i 2013 fremlagde sin teori om en mulig forbindelse mellem sin kræftdiagnose og sit og Catherine Zeta-Jones' sexliv.

Selvom flere anerkendte læger støttede Douglas' teori om, at oralsex kunne have medvirket til udviklingen af strubekræft, så fortryder den 70-årige filmstjerne i dag sin udtalelse.

Spekulationen faldt nemlig ikke i god jord hos Michael Douglas' kone, skuespiller Cathrine Zeta Jones. Det fortæller han i et interview med Mail Online.

- Det var bare en af de ting, der sker. Jeg fortrød virkelig den forlegenhed, som det satte Cathrine i, fortæller han til magasinet.

Set i bakspejlet havde Michael Douglas nok også gjort klogest i at holde sine teorier for sig selv. I august måned - under to måneder efter oralsex-udtalelsen ramte forsiderne - meldte parret at de var gået fra hinanden.

Det blev dog kun til et par måneder hver for sig, inden parret igen var forenet.

- Vi arbejdede os igennem det. Hvis begge parter er indstillede på at gøre en indsats og få det til at fungere, så er det muligt, siger han.

- Jeg elsker Catherine så højt, højere end nogensinde før. Jeg håber, følelsen er gensidig, tilføjer han.

Michael Douglas blev diagnosticeret med strubekræft i 2010, efter flere fejldiagnoser. Han har været fri for kræft siden januar 2011.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip