Berygtet Cleveland-bortfører fundet død i fængselscelle

Castro blev tidligere på sommeren idømt livstid samt en tillægsstraf på tusind års fængsel for den årelange fysiske og seksuelle mishandling af Gina DeJesus, Michelle Knight og Amanda Berry. Sidstnævnte fik et barn med sin bortfører, mens hun sad spærret inde i hans hus. Han bankede desuden Michelle Knight, som han også gjorde gravid flere gange, så hun til sidst aborterede.

Lokale myndigheder oplyser ifølge CNN, at Ariel Castro blev fundet død i sin fængselscelle, hvor han har hængt sig selv. Fængselspersonalet forsøgte førstehjælp, men da Castro efterfølgende ankom til et lokalt hospital, blev han erklæret død.

Læs også: Her var tre kvinderne fanget i et årti

De tre kvinder forsvandt en efter en i årene 2002 til 2004, da de var henholdsvi 14, 16 og 20 år gamle. De undslap Ariel Castro i begyndelsen af maj i år, da det lykkedes Amanda Berry at ødelægge døren til hans hus og tilkalde hjælp. Ariel Castro blev arresteret samme aften.

1. august blev han kendt skyldig i 937 forskellige forhold, blandt andet bortførelse og voldtægt. Selv om han erkendte sig skyldig i de forskellige forhold, nægtede han dog under sin afsluttende bemærkning i retssalen, at han havde ageret voldeligt over for kvinderne.

Læs også: Castros ondskabshus er revet ned

»Der var harmoni i hjemmet. Jeg er ikke en voldelig person, jeg holdt dem bare fanget. I ved, hvor godt I havde det,« sagde Castro henvendt til Michelle Knight, der som det eneste af de tre ofre var mødt op i retten.

Han afviste samtidig, at han havde voldtaget kvinderne, al sex foregik i enighed, forklarede han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip