Berygtet iPhone-svindler anholdt

Den 33-årige svensker, hvis svindel gennem blandt andet Den Blå Avis har været beskrevet i TV-programmerne Kontant og Efterlyst, har været efterlyst siden maj i hele Europa på foranledning af Nordsjællands Politi.

5. juni klappede fælden for svenskeren i Newcastle i det nordlige England, og fredag fremstilles han i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor dansk politi vil kræve ham varetægtsfængslet. Han har siden anholdelsen været fængslet.

»Vi sigter ham for bedrageri i 61 sager fra hele landet. Beløbsmæssigt drejer det sig samlet om cirka 125.000 kroner, og selv om der måske kan findes tungere bedragerisager, så mener vi alligevel, at der er tale om en alvorlig sag, da det både drejer sig om et stort antal sager og en lang periode,« understreger efterforskningsleder Lau Lauritsen fra Nordsjællands Politi.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Ifølge politiets sigtelse har den 33-årige bevidst snydt en lang række kunder i perioden fra september 2010 til marts i år ved at lokke med billige telefoner og Ipads. Når kunderne svarede på annoncer og gerne ville købe, fik de lov til at betale varerne via en bank i London, men fik dem aldrig leveret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip