Beskyldninger om voldelige lærere undersøges

Bag anklagerne står flere forældre til børn på specialskolen, og selv om børne- og ungedirektør Jimmy Streit fra Odense Kommune fastslår, at man fra kommunens side stadig har fuld tillid til ledelse og personale, er man nødt til at undersøge forældrenes klager.

»Vi lader tvivlen komme børnene til gode. Vi er nødt til at komme til bunds i de beskyldninger, der er rettet mod os, skolen og dens personale. Derfor beder vi nu om ekstern hjælp til at supplere de undersøgelser, vi allerede har foretaget. Det sker med henblik på at optimere det arbejde, vi har været i gang med gennem længere tid,« siger han til fyens.dk.

Direktøren påpeger, at antallet af fastholdelser af elever på specialskolen er nede på 15 i første kvartal. Til sammenligning var der 121 fastholdelser i 2012.

»Jeg konstaterer med tilfredshed, at antallet af nødvendige magtanvendelser er faldet markant. Men når det er sagt, så kan vi ikke tage disse forældre og deres børns oplevelser fra dem. Dem tager vi alvorligt, og det har vi gjort siden den første henvendelse,« siger Jimmy Streit.

Bækholmskolen har 40 elever med blandt andet indlæringsproblemer, adfærdsvanskeligheder og følelsesmæssige problemer.

Dagens Gossip