Beslutningen udskudt

- Vi har haft en snak. Jeg var i København for 10 dage siden for at mødes med Mikkel. Formålet var at lægge en plan i forhold til hans mulige videre forløb. Aftalen blev, at vi sætter os ned igen til efteråret og ser på, hvilke muligheder der måtte være. Først på det tidspunkt kan Mikkel træffe sin endelig beslutning, siger hans promoter, Kalle Sauerland.

Mikkel Kessler har tidligere via sin manager meddelt, at han var parat til at afsløre, hvad der skal ske med ham i fremtiden, når 1. juli var rundet. Nu hedder datoen 11. juli, men Kessler har altså første tænkt sig at afgøre noget til efteråret.

Planen er, at Kalle Sauerland til den tid kan præsentere de modstandere, som Kessler kan møde. Hvis de ikke er interessante nok både sportsligt og økonomisk, så kan det være slut for den 34-årige bokser efter 49 kampe i sin professionelle karriere.

- Mikkel bestemmer 100 procent. Han skal have den rigtige følelse. Mikkel er en god og intelligent mand, der tænker meget over tingene, så jeg vil ikke ind og råde ham for meget undervejs. Nu skal han have plads til at reflektere, siger Kalle Sauerland.

Allerede få timer efter nederlaget til Froch i England i maj var Kalle Sauerland personligt ude og meddele, at en tredje kamp mod Carl Froch er oplagt.

Den idé har Froch og hans promoter, Eddie Hearn, ikke ædt lynhurtigt, for det handlede i høj grad om at se, hvor de største kassekampe kunne ligge. Derfor har de haft brug for at afsøge markedet.

Der bliver snakket om Andre Ward i kulissen, men rent sportsligt ser den opgave vanskelig ud. Forbundet IBF forsøger i disse dage også at presse Carl Froch til at møde landsmanden George Groves, som IBF har som førsteudfordrer. Problemet i forhold til den kamp er, at Groves også er i stald hos Eddie Hearn, og han har givetvis ikke lyst til at smide begge sin triumfer ud mod hinanden.

Den historie er bare et eksempel på, hvor mange ting der skal gå op i en højere enhed, for at Kalle Sauerland i sidste ende kan præsentere Froch for Kessler og dermed lokke ham til at fortsætte, selvom Sauerland ikke bryder sig om at høre ordet lokke.

- Vi har allerede 10 shows klar resten af året, så det er ikke sådan, at vi er afhængige af Mikkel. Han er som sådan heller ikke afhængig af os, for han har jo tjent sine penge og kan snildt stoppe nu. Det betyder også, at vi kan træffe en fornuftig beslutning i sidste ende uden at føle os presset, siger Kalle Sauerland.

Dagens Gossip