Bestil dit barns begravelse online

Hvert år får ca. 16.300 kvinder i Danmark foretaget en abort.

I mange tilfælde skyldes det, at aborten fremkommer ufrivilligt, eller at barnet er dødfødt.

At miste ønskebarnet kan ofte virke som meningsløst og uvirkeligt for de forældre, der står tilbage.

Sorgen og chokket over tabet, er en stor mundfuld i sig selv at skulle håndtere, og dertil kommer så konfrontationen med, at skulle planlægge begravelsen for det lille barn.

Online bedemandsforretningen BedreBegravelse.dk har nu åbnet muligheden for, at disse forældrepar i ro og mag kan planlægge deres barns begravelse hjemmefra via internettet.

- Vi har fået flere henvendelser fra forældrepar, der gerne ville planlægge begravelsen af deres barn hjemmefra, da de havde svært ved at snakke med en fremmed bedemand om dette tab. Efterladte er forskellige mennesker, og skal derfor også have muligheden for at vælge mellem forskellige måder at arrangere en begravelse eller bisættelse på. Nu kan forældrene sidde hjemme i sofaen under tæppet i fred og ro og snakke om de muligheder der findes, og planlægge højtideligheden, og vælge f.eks. kiste eller urne, siger Per Holm, stifter af BedreBegravelse.dk.

Hos BedreBegravelse.dk kan du selv sammensætte begravelsen online, og lægger kun de ting i indkøbskurven, som du ønsker at bestille.

Så forældrene kan stille og roligt tilrettelægge deres barns sidste rejse på en rolig og værdig måde.

Desuden gør BedreBegravelse.dk også forældrene opmærksomme på regler vedrørende begravelsen. Mange forældre ved nemlig ikke, at kommunen giver 8.300 kr. i begravelseshjælp.

Ønsker du at planlægge dit barns begravelse gennem BedreBegravelse.dk, sørger bedemanden for al papirarbejde vedrørende eventuel udbetaling til begravelseshjælp fra kommunen.

Læs mere om BedreBegravelse.dk på dette link, og læs mere om din ret/pligt til begravelse som borger på dette link.

Dagens Gossip