Bestilte junkfood klokken 4 om natten og faldt i søvn – dagen efter vågner han til en overraskelse

Ikke alle helte bærer kapper.

Det står klart, efter engelske Bert Yong en tidlig søndag morgen kom hjem efter en succesfuld bytur. Det skriver Metro.

Som det så ofte før er set efter indtagelse af alkohol, så kan man pludselig blive pokkers sulten. Det skete i hvert fald for Bert Yong, og derfor kontaktede han straks leveringstjenesten Just Eat og bestilte en ordentlig omgang junkfood.

Men som det ligeleds så ofte før er set efter indtagelse af alkohol, så kan man også hurtigt blive pokkers træt, og ikke mange øjeblikke efter Bert Yong havde afgivet sin mad-bestilling, gik han ud som et lys.

Et par timer senere vågnede den forkomne mand op, og opdagede til sin store skuffelse, at han ikke havde været vågen til at tage imod sin bestilling.

Heldigvis for Bert Yong viste Just Eat-udbringeren sig at være den helt, som adskillige trætte og alkoholiserede mennekser har manglet i årevis.

For dér – på ydersiden af Bert Yong hoveddør – hang der en gave.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Twitter

I stedet for en masse ubesvarede opkald og en sur udbringer, der havde taget maden med sig igen, vågnede Bert Yong nemlig op til sin bestilling hængende op sin dør.

Den herodiske udbringer havde muligvis luret, at hans kunde var gået i brædderne, og derfor valgte han at efterlade den ventede bestilling.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Twitter

God nok var  Bert Yongs mad blevet kold, fritterne slatne og kødet knap så spændende, men så er det jo godt, at microovnen er opfundet, og dermed kunne den tømmermandsramte brite alligevel nyde et fyrsteligt måltid fra frituregrydernes dyb.

Eneste streg i regningen må dog siges at være, at Bert Yongs bestillinge havde hængt tilpas længe på døren til, at naboerne nok har fået sig et godt grin.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Twitter

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip