Betaget Baywatch-babe: Carmen Electra vild med Danmark

Skrevet af admin

19/06/2016

Dagens topnyheder

I foråret endte et kort job med at blive et månedlangt ophold for "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling, og nu synes endnu et 90'er-ikon, at Danmark er dårende dejligt.

Den forgangne uge har "Baywatch"-baben Carmen Electra opholdt sig i København, hvor hun har arbejdet, og selv om skuespillerinden har boardet flyet hjem til staterne, mindes hun de nordiske breddegrader med et smil.

- Tager af sted til Californien nu. Jeg vil savne København og mine nye venner, skriver hun søndag morgen til et billede fra flyet, som hun har delt på Instagram.

Lørdag lagde hun også et billede ud på det sociale medie og hyldede København med et foto fra byens snørklede stræder.

- Jeg kommer til at savne dig, København, Danmark, skrev den 44-årige brystbombe til billedet.

Electra har i det hele taget delt mange billeder fra sit ophold i den danske hovedstad, og over for Se og Hør fortalte hun begejstret om sit besøg i landet.

- Alle er så søde, så jeg har det virkelig fedt i Danmark. Der er så mange fantastiske mænd her, at min bil næsten kørte galt 20 gange. Det er helt utroligt, sagde hun til bladet under en shoppetur på Strøget fredag.

Carmen Electra bærer det borgerlige navn Tara Leigh Patrick og fik sit helt store gennembrud i 90'erne, da hun gav mund til mund iført rød badedragt i rollen som livredderen Lani McKenzie i den legendariske kultserie "Baywatch".

Se nogle af Electras billeder her:https://www.instagram.com/p/BG0s6dSPI9x/?taken-by=carmenelectrahttps://www.instagram.com/p/BGz2J60vI1e/?taken-by=carmenelectra

/ritzau/FOKUS