Betal for øl, peanuts og hotdogs med din mobiltelefon

Fremtidens betalingsmiddel, Mbilepay, testes i øjeblikket flere steder i landet. Blandt på Fodboldfabrikken på Odense Havn, skriver Fyens Stiftstidende.

Inden nytår lancerer Danske Bank betalings-app’en Mobilepay til mindre butikker og erhvervsdrivende. Det betyder, at du kan betale med din mobiltelefon i blandt andet pølsevogne, taxaer og kiosker.

- Vi tror på, at det bliver superstort. Om det så tager et, to, tre eller fire år, må tiden vise, siger Jesper Nielsen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank til Fyens Stiftstidende.

Landets øvrige banker arbejder også med en betalingsmodel til mobiltelefonen. Modellen hedder Swipp og skulle være klar i starten af 2014.

- Vi starter med de helt små. Den type forretninger, der kun har en kasse - som en damefrisør eksempelvis. Medio 2014 forventer vi så at være klar til mellemstore forretninger som eksempelvis Matas, Bog & idé og restauranter, siger Søren Skouenborg, ansvarlig for mobilbank i Jyske Bank og medlem af bankernes Swipp-styregruppe.

Men i Odense kan du allerede nu betale for blandt andet peanuts og øl på Fodboldfabrikken, der tester Mobilepay for Danske Bank.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip