Betjent kørt ned af ulovlig knallert - trak pistol

En politibetjent blev i aftes påkørt af to 19-årige mænd på en knallert.

Ved 20.30-tiden ville betjentene stoppe en ulovlig knallert med de to mænd på. Det skete på Karlstrup Strandvej i Solrød.

Knallerten forsvandt ad et stisystem, men politipatruljen spærrede stisystemet af i hver ende.

Kort efter vendte knallerten tilbage, og politibetjenten, der stod på stien, gav tegn til at knallerten skulle standse. I stedet for at standse, gassede føreren op og kørte direkte mod politibetjenten, der ikke kunne nå at komme væk. Politibetjenten blev ramt af knallerten og slynget omkuld men kom ikke alvorligt til skade. Knallerten kørte herefter fra stedet.

Da politibetjentene ville køre til skadestuen, fik de pludselig øje på de to mænd, der havde kørt på knallerten. De var nu til fods og forsøgte at løbe fra stedet, da de fik øje på patruljen.

Den ene - en 19-årig mand fra Solrød Strand blev løbet op og anholdt. Den anden - ligeledes en 19-årig mand fra Solrød Strand - der også var ham, der havde forsøgt at køre politibetjenten ned, vendte sig pludselig mod den betjent, der løb efter ham og gik herefter til angreb på ham. Den 19-årige var så truende, at politibetjenten måtte trække sin pistol, for at få ham til at standse. Han blev herefter anholdt.

Politiet vurderer om mændene skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dagens Gossip