Betjent skød mod tyv under biljagt

Dramaet begyndte ifølge nordjyske.dk, da en patrulje fra Nordjyllands Politi forsøgte at stoppe en Citroën Berlingo omkring klokken tre om natten. Patruljen havde fattet mistanke til bilen, som viste sig at være stjålet.

Da den 22-årige, der sad bag rattet, nægtede at stoppe, kørte patruljen efter bilen. Efter en biljagt rundt i Arden stoppede den 22-årige bilen, og en passager sprang ud, hvorefter føreren selv fortsatte videre i den stjålne Berlingo.

Den ene betjent hoppede ud af patruljebilen og tog kontakt til passageren. Betjenten lod passageren gå, da hans umiddelbare vurdering var, at passageren ikke vidste, at han var med i en stjålet bil.

I mellemtiden fortsatte den anden betjent jagten på bilen, og kort efter mødte biltyven den betjent, som tidligere var steget ud af patruljebilen. Betjenten hoppede ud på vejbanen for at stoppe biltyven, men den 22-årige mand nægtede ifølge nordjyske.dk at stoppe, og betjenten afgav derfor først et eller flere varselsskud op i luften uden effekt, hvorefter han skød direkte mod bilen.

Den 22-årige mand fortsatte på trods af skuddene frem mod betjenten, som måtte springe til siden for at undvige bilen. Kort efter stoppede manden bilen og lod sig anholde af betjentene.

Den anholdte, der er sigtet for blandt andet vold og forsøg på vold mod tjenestemand, er varetægtsfængslet frem til 29. juli, skriver nordjyske.dk.

Dagens Gossip