Betjente køber ikke fartbilists forklaring og lægger ham i håndjern: Så begynder det pludselig at lugte fra bagsædet

Carlos Adonis Ramos-Erazo havde lidt for meget tryk på speederfoden, da han forleden var på vej hjem gennem Miami. Men den amerikanske mand havde en væsenlig grund til at ville hjem i en fart. Det skriver Miamiherald.

I stedet for at køre de tilladte 55 mph, kørte 24-årige Carlos 75 mph, hvilket fik en patruljevogn til at sætte efter ham. Politiet fik ham ind til siden, hvor han forklarede, at han virkelig skulle på toilettet og lave stort. Og derfor ville han meget gerne hjem på toilettet.

Læs også: Lærer glemmer at slukke projektoren, da han går i gang med lidt kinky research på nettet

Da betjentene ikke ville tage hans forklaring for at køre for hurtigt for gode varer, stak den desperate mand af fra politiet. Det førte til en biljagt, som endte ved Carlos’ hjem, hvor betjentene skød ham med en strømpistol, inden de slæbte ham iført håndjern ind i patruljevognen.

Men så skete det, Carlos havde forsøgt at advare ordensmagten om. Han kunne ikke længere holde sig. Og pludselig havde den pressede mand både lavet stort og småt på bagsædet af patruljevognen.

Det vides ikke, hvorfor den toiletsøgende mand ikke benyttede et offentligt toilet på vejen hjem i stedet for at insistere på at køre helt hjem.  

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip