Betjente truet med pistol

Episoden skete, efter en borger havde henvendt sig og fortalt, at to hætteklædte personer med pistoler kørte rundt på en knallert i området ved kollegiet. Flere politipatruljer og en hundepatrulje kom til stedet, og kort tid efter meldte betjentene i hundepatruljen, at de blev truet med en pistol af passageren på knallerten.

Knallerten blev ved jagten ramt af hundepatruljens politibil og væltede. Her lykkedes det passageren at flygte, mens føreren - en 17-årig dreng - blev anholdt af politiet. Politiet kunne konstatere, at våbnet var en splatterpistol.

Selv om den 17-årige havde slået benet ved sammenstødet med politibilen, nægtede han at modtage behandling fra den ambulance, der var kommet til undsætning. I stedet blev han taget med til Albertslund Politigård, hvor drengen blev sigtet for overtrædelse af våbenloven - han blev løsladt samme aften.

Fordi en patruljevogn ramte knallerten, er det standardprocedure, at Den Uafhængige Politiklagemyndighed får sagen til videre undersøgelse, oplyser København Vestegns Politi.

Dagens Gossip