Betsafe: Danmarks ishockey-herrer ryger ud i indledende runde

Danmark møder op i amputeret tilstand, når VM i ishockey i dag løber af stablen i Sverige og Finland. NHL-profiler som Frans Nielsen, Jannik Hansen, Peter Regin og Lars Eller er optaget af slutspillet i den amerikanske liga. Og det samme gælder den stærke målmand Frederik Andersen, der er kaldt ind som tredje-keeper for Anaheim Ducks.

Afbuddene har lagt en naturlig dæmper på VM-optimismen, og spilleselskabet Betsafe bidrager til katastrofe-stemningen med odds 1,02 for, at Danmark ryger ud allerede i gruppespillet. Nedrykning til B-gruppen er en mulighed, men så galt tror bookmakeren dog ikke, det kommer til at gå:

- Danmark kommer sandsynligvis til at kæmpe mod hold som Frankrig, Østrig, Letland og Slovenien om at undgå nedrykning, og her bør vi trods alt have kvalitet nok til at klare frisag. Offensivt ser danskerne dog en smule skrøbelige ud, og det kan bringe dem i problemer. Vi skal heller ikke glemme, at holdet tabte til Slovenien, som på papiret er det svageste hold ved VM, da de mødte dem i Vojens tidligere på året, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Gruppespillet ved VM er opdelt i to puljer med otte hold i hver. De to dårligst placerede hold på tværs af puljerne rykker direkte ned i B-gruppen. Dog kan Hviderusland ikke rykke ned, da landet er vært for VM i 2014.

Hvor langt kommer Danmark ved Ishockey VM 2013?

Vinder: 250.00

Sølvvinder: 90.00

Tredjeplads: 40.00

Fjerdeplads: 19.00

Exit i kvartfinalen: 3.85

Exit efter gruppespillet: 1.02

Rykker Danmark ud af A-gruppen?

Ja: 3.80

Nej: 1.23

Dagens Gossip