Betsafe: Herning er favorit til at huse Eurovision Song Contest 2014

Seks arenaer fordelt på fire danske byer har meldt deres kandidatur til at danne ramme om Eurovision 2014. Det drejer sig om Boxen i Herning, Fængslet i Horsens, Margrethe Hallerne i Fredericia samt tre københavnske bud i Parken, DR Byen og B&W-bygningerne på Refshaleøen.

Spilleselskabet Betsafe har tidligere meldt ud, at man havde Herning som favorit til at huse det enorme show. Og den udmelding står selskabet fast ved, ovenpå offentliggørelsen af de seks kandidater. Boxen i Herning giver nemlig fortsat odds 1,80, mens Parken i København kan spilles til odds 1,90. Tredjestørste favorit er DR Byen til odds 4,20.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Parken har størst kapacitet af kandidaterne, men størrelsen er også arenaens svaghed. I modsætning til forrige gang Eurovisionen blev afholdt på dansk jord, så skal vi nu ud i to live-semifinaler forud for finalen. Det vil være umuligt at fylde Parken tre gange i træk, og tomme pladser er aldrig rart for arrangøren. Derfor ser vi Herning som det mere attraktive valg, hvor Boxen har erfaring med at stable store shows på benene. Fængslet i Horsens er en spændende outsider, men det vil også være et sats fra DR's side, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Hvor afholdes Eurovision 2014?

Herning: 1.80

Parken - København: 1.90

DR byen - København: 4.20

Horsens: 10.00

B og W Bygninger Refshaleøen - København: 14.50

Fredericia: 25.00

Dagens Gossip