Betsafe spår seks kampes karantæne til Liverpools kannibal

Liverpools uruguayanske angriber Luis Suarez demonstrerede usædvanlig appetit, da han i weekenden bed Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen. Suarez har det med at påkalde sig opmærksomhed på både godt og ondt, men med den seneste batalje er bægeret efterhånden ved at være fyldt.

Det engelske fodboldforbund, FA, har i hvert fald annonceret, at angriberen med de kannibalistiske tendenser har en hård disciplinærstraf i vente.

Eftersom Suarez’ forbrydelse ikke just er hverdagskost i Premier League, spekuleres der heftigt i karantænens varighed. Også Betsafe er klar med et bud. Spilleselskabet forventer, at angriberen bliver idømt seks, syv eller otte kampes karantæne. Samtlige udfald belønnes med odds 3,50.

- Suarez har gjort sig uheldigt bemærket ved adskillige lejligheder, men denne gang har han for alvor bragt spillet i miskredit. Det kan få konsekvenser for hans karriere i Liverpool, selvom vi dog ikke tror, det kommer så vidt. Til gengæld har FA givet udtryk for, at hammeren vil falde hårdt denne gang. Hvordan denne udmelding skal tolkes er et åbent spørgsmål, men vi forventer minimum seks kampes karantæne, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Betsafe har også sat odds på, hvor vidt Suarez stadig er Liverpool-spiller pr. 1. september 2013. Her kan der hentes odds 2,90 på, at angriberen forlader klubben i løbet af sommeren.

Dagens Gossip