Beverly Hills-stjerne har fået kræft

Skuespillerinden Shannen Doherty deler nu ud af en svær hemmelighed.

"Beverly Hills"-stjernen fik nemlig konstateret brystkræft i marts i år. Det afslører hun overfor People Magazine.

- Ja, jeg har brystkræft og i øjeblikket er jeg i behandling, siger skuespillerinden til People Magazine. 

Den 44-årige skuespillerinde forsøger dog at holde humøret oppe på trods af sygdommen.

- Jeg fortsætter med at spise rigtigt, motionere og være positiv. Jeg er taknemmelig for den støtte jeg har fået fra min familie, mine venner og lægerne. Og selvfølgelig også mine fans, siger hun.

Den kedelige nyhed kom frem, efter TMZ fik fat i dokumenter, der viste, at skuespillerinden sagsøger sin tidligere manager for ikke at have betalt hendes forsikringspræmier. Derfor bortfaldt sundhedsforsikringen, som ellers er vigtig i USA, hvis man ikke vil ende med enorme udgifter.

Ifølge sagsanlægget blev skuespillerinden informeret om, at hvis hun havde været forsikret og dermed haft mulighed for at besøge sin læge, så kunne kræften være stoppet tidligere.

I sagsanlægget står der også, at det ikke har været muligt for Shannen Doherty at arbejde, siden hun fik diagnosen. Derudover har hun også pådraget sig store udgifter i forbindelse med sygdommen.

En repræsentant for den tidligere manager Tanner Mainstain har svaret igen på anklagerne.

- Tanner Mainstain er ked af, at Doherty har kræft og ønsker hende god bedring. Anklagerne om, at Tanner Mainstain er skyld i, at hun var uforsikret og afholdt hende fra at søge lægehjælp eller på anden måde har en skyld i kræften, er alt sammen falsk. Han vil forsvare alle anklagerne i retten, siger han til People Magazine.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip