Beverly-stjerne slår sig løs i dansk tv-serie

Han blev kendt som Dylan i 90'er serien "Beverly Hills 90210", men nu kan Luke Perry opleves i den nye danske satireserie "Fra Sydhavn til West Coast".

I serien følger man de to komiske piger Linda P. og Christina Sederqvist, der prøver at slå igennem som Hollywoodstjerner i filmbyen over dem alle. 

Og det er her, de møder 90'er-idolet, som virkelig imponerede det danske filmhold.

- Jeg udfordrer alle til at møde Luke Perry og ikke elske ham bagefter. Han er et af de mest fantastiske mennesker, jeg har mødt i nyere tid, siger instruktøren bag serien, Nikolaj Peyk.

Især Luke Perrys generøsitet gjorde et godt indtryk. Skuespilleren valgte nemlig at give sin løn fra det danske program til et børnehospital.

- Han havde ikke travlt med, at alle skulle vide det. Han har, hvad han skal bruge, så han gav pengene til nogen, der havde mere brug for dem. Men det var ikke sådan "Se, hvor gavmild jeg er, og er der en journalist til stede?", siger Peyk.

Af alle de stjerner holdet bag "Fra Sydhavn til West Coast" mødte, var det dog "Anaconda"-skuespilleren Danny Trejo, der imponerede instruktøren mest.

- Han var med på den værste. Vi mødte ham,  hvor man mindst havde forventet det. Vi mødte ham på en neglesalon i Beverly Hills, hvor han skulle have lavet pedicure, fortæller Peyk.

Men det var ikke alle stjernerne, der var lige klar på at lave sjov og spas med de danske piger.

- Jo mere ikoniske folk er, jo mere bevidste er de om deres værd. Sådan en som Carmen Electra stiller sig op og er Carmen Electra. Hun gik ikke op i programmet på nogen måde. Men det kan man også få masser af sjov ud af, siger Nikolaj Peyk.

Luke Perry, Carmen Electra og Danny Trejo kan opleves i selskab med Linda P. Og Christina Sederqvist fra den 31. oktober på Kanal 5.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip