Beyoncé frygter aggressiv fan

Frygt for, hvad en aggressiv fan kan finde på, har fået Beyoncé til at kræve sikkerheden strammet ved en storstilet koncert i London på lørdag. Begivenheden finder sted på Twickenham Stadion og sangerinden har anmodet alle medarbejdere om at holde skarpt udkig efter Bassey Essien, som manden hedder.

Beyoncé fik allerede i 2011 et tilhold mod Essien, som to år forinden var begyndt at sende hende trusselsbreve. Retten udstedte et forbud mod denne chikane, men ifølge den britiske frokostavis The Sun er Beyoncé bange for, at han ikke lader sig afskrække.
Essien er nemlig aktiv igen og hans breve virker som en ubehagelig optakt til lørdagens »The Sound of Change Live«.

»Medarbejderne er blevet briefet om situationen og der er uddelt billeder af Essien. Folk har fået besked på at være ekstremt vagtsomme«, siger en unavngiven kilde fra det store rugbystadion til The Sun og røber, at der også er hyret ekstra sikkerhedsvagter til nogle af Beyoncés øvrige koncerter på britisk grund.

En lang række kvindelige stjerner og enkelte mænd går på scenen ved det fire timer lange arrangement på lørdag. Ud over Beyoncé tæller de medvirkende navne som Jennifer Lopez, Madonna, Ellie Goulding, Laura Pausini og Florence and The Machine.

Koncerten TV-transmitteres til 150 lande med budskabet om hjælp til alverdens kvinder.

Dagens Gossip