Beyoncé giver Obama fødselsdagssang

Skuespilleren Samuel L. Jackson og designeren Michael Kors var blandt de inviterede, og sangerinden Beyoncé spillede en særlig koncert ved festen. Det skete, da USA's førstedame, Michelle Obama, fejrede sin 50-års fødselsdag lørdag i Det Hvide Hus.

I invitationerne var der lagt op til en uformel dansefest med snacks, drinks og dessert frem for et traditionelt middagsselskab. Og det var netop, hvad det blev til, fortæller flere gæster ifølge CNN.

Forud for festen havde Det Hvide Hus kun offentliggjort få detaljer. Efterfølgende blev der dog løftet lidt af sløret for, hvordan den celebre fødselsdagsfest var gået.

Præsident Obamas tale til sin kone skulle ifølge flere gæster have været meget bevægende og et af de største øjeblikke ved fejringen.

- Han satte barren lidt højere for os alle. Jeg ved ikke, hvordan vi skal leve op til det, sagde sangeren James Taylor til CNN på vej ud.

Michelle var iført røde bukser og bluse under festlighederne, og hendes gæster kom både i pailletter og i jeans. Desuden var fejringen i høj grad en familiebegivenhed, og begge Obama-døtre havde også fået lov til at invitere deres venner med.

Også sangeren, John Legend, sang "Happy Birthday" for førstedamen.

Newspaq

Dagens Gossip