Beyoncé leverer mad til sine fans

Skrevet af admin

04/02/2015
Hun er mangemillionær, verdenskendt sangerinde og gift med en af de mest magtfulde mænd i musikindustrien. Og så er hun veganer.Og netop livsstilen som veganer har fået 33-årige Beyoncé til at gå sammen med sin personlige træner, Marcos Borges, om at lancere en service, hvor kunder kan få veganerkost leveret direkte til døren.Det skriver TIME Magazine.- Marco har lavet det her fantastiske program, som har til formål at motivere folk til at træffe sundere valg, når det kommer til kost. Det handler bare om at prøve det. Hvis jeg kan gøre det, så kan alle, siger "Single Ladies"-sangerinden.Beyoncé blev introduceret til veganismen i 2013, da hun sammen med sin mand, Jay Z, gennemførte en 22-dages udfordring, hvor menuen udelukkende stod på veganerkost. Og også dengang var hendes personlige træner en stor inspiration for hende.- Jeg er så lykkelig over, at jeg tog udfordringen op, og havde det ikke været for Marco, havde jeg nok aldrig klaret den, forklarer hun.Alle måltiderne fra Beyoncés nye firma er plantebaserede, og de indeholder hverken gluten, soja, laktose eller genmodificerede fødevarer.Newspaq

Mest læste i dag

Hun er mangemillionær, verdenskendt sangerinde og gift med en af de mest magtfulde mænd i musikindustrien. Og så er hun veganer.

Og netop livsstilen som veganer har fået 33-årige Beyoncé til at gå sammen med sin personlige træner, Marcos Borges, om at lancere en service, hvor kunder kan få veganerkost leveret direkte til døren.

Det skriver TIME Magazine.

- Marco har lavet det her fantastiske program, som har til formål at motivere folk til at træffe sundere valg, når det kommer til kost. Det handler bare om at prøve det. Hvis jeg kan gøre det, så kan alle, siger "Single Ladies"-sangerinden.

Beyoncé blev introduceret til veganismen i 2013, da hun sammen med sin mand, Jay Z, gennemførte en 22-dages udfordring, hvor menuen udelukkende stod på veganerkost. Og også dengang var hendes personlige træner en stor inspiration for hende.

- Jeg er så lykkelig over, at jeg tog udfordringen op, og havde det ikke været for Marco, havde jeg nok aldrig klaret den, forklarer hun.

Alle måltiderne fra Beyoncés nye firma er plantebaserede, og de indeholder hverken gluten, soja, laktose eller genmodificerede fødevarer.

Newspaq