Beyoncé ønsker Kanye og Kim tillykke

Hun blev selv mor til en datter i januar sidste år og gratulerer nu med den lille pige, parret fik i weekenden.

Beyoncé vælger at lægge sin hilsen på det sociale netværk Tumblr, hvor hun også bringer et billede. »Tillykke Kim og Kanye. Nyd dette smukke øjeblik sammen«, skriver R&B-stjernen oven over et stort sort-hvidt dobbeltportræt af de nybagte forældre, som ser forelskede på hinanden.

West og Beyoncés mand Jay-Z er nære musikalske samarbejdspartnere, men sangerinden har ifølge den kulørte presse haft svært ved at acceptere Wests valg af kæreste. Den smukke hilsen maner dog stort set dette rygte i jorden. De to kvinder er også set sammen ved flere lejligheder og Beyoncé var inviteret med til Kardashians nylige babyfest.

Selv om det stadig ikke er officielt bekræftet, at realitystjernen nedkom i lørdags, betragtes dette dog blot som en formssag. Nu har den nybagte mormor Kris Jenner nemlig udtalt sig om sit nye barnebarn. Ved en prisuddeling i Beverly Hills søndag aften sagde Kardashians mor til TV-stationen E!, at hendes ældste datter er lykkelig for sin lille pige. »Hun har det fint og er noget så smuk«, lød det.

Den glædelige begivenhed indtraf muligvis en lille måned for tidligt.
Kardashian kan dog også være nedkommet til tiden, da det forlyder, at hun og West oplyste en falsk termin for at undgå at blive belejret af fotografer op til fødslen.

Dagens Gossip