Beyoncé sang til Michelle Obamas fødselsdag

Skuespilleren Samuel L. Jackson og designeren Michael Kors var blandt de inviterede, og sangerinden Beyoncé spillede en særlig koncert ved festen. De skete, da USA's førstedame, Michelle Obama, fejrede sin 50-års fødselsdag lørdag i Det Hvide Hus.

I invitationerne var der lagt op til en uformel dansefest med snacks, drinks og dessert frem for et traditionelt middagsselskab. Og det var netop, hvad det blev til, fortæller flere gæster ifølge CNN.

Det Hvide Hus havde offentliggjort få detaljer inden festen, men kunne efterfølgende løfte lidt af sløret for, hvad der havde forgået til det storslåede event, hvor Jon Legend havde sunget "Happy Birthday" for førstedamen.

Præsident Obamas tale til sin kone skulle ifølge flere gæster have været meget bevægende og et af de største øjeblikke ved fejringen.

- Han satte barren lidt højere for os alle. Jeg ved ikke, hvordan vi skal lave op til det, sagde sangeren James Taylor til CNN på vej ud.

Michelle var iført røde bukser og bluse under festlighederne og hendes gæster kom både i palietter og i jeans. Desuden var fejringen i høj grad en familiebegivenhed, og begge Obama-døtre havde også fået lov til at invitere deres venner med. 

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip