Beyoncé tvivlede kort før chok-udgivelse

Skrevet af admin

23/12/2013
Selvom Beyoncé Knowles altid lægger meget arbejde i sin musik og videoer, begyndte hun alligevel at tvivle på sit nye album kort før den overraskende udgivelse.- Jeg var så bange. Jeg havde allerede forudset det værste, der kunne ske, fortæller Beyoncé ifølge billboard.com og tilføjer:- Jeg var så nervøs, for det var lidt af en chance at tage, siger hun.I sidste uge udgav sangerinden eksklusivt sit femte album på iTunes Store uden nogen som helst mediebevågenhed.Det selvbetitlede album "Beyoncé" indeholder 14 sange og 17 videoer. Derudover er der en hel del samarbejder på albummet, både med hendes mand Jay Z, Justin Timberlake, Drake og hendes datter Blue Ivy. Albummet er den anden udgivelse efter Beyoncé splittede med sin far Mathew Knowles som manager. Beyoncés album har allerede sat svimlende rekorder med et salg på 617.213 digitale eksemplarer på kun tre dage. Newspaq

Mest læste i dag

Selvom Beyoncé Knowles altid lægger meget arbejde i sin musik og videoer, begyndte hun alligevel at tvivle på sit nye album kort før den overraskende udgivelse.

- Jeg var så bange. Jeg havde allerede forudset det værste, der kunne ske, fortæller Beyoncé ifølge billboard.com og tilføjer:

- Jeg var så nervøs, for det var lidt af en chance at tage, siger hun.

I sidste uge udgav sangerinden eksklusivt sit femte album på iTunes Store uden nogen som helst mediebevågenhed.

Det selvbetitlede album "Beyoncé" indeholder 14 sange og 17 videoer. Derudover er der en hel del samarbejder på albummet, både med hendes mand Jay Z, Justin Timberlake, Drake og hendes datter Blue Ivy. Albummet er den anden udgivelse efter Beyoncé splittede med sin far Mathew Knowles som manager.

Beyoncés album har allerede sat svimlende rekorder med et salg på 617.213 digitale eksemplarer på kun tre dage.

Newspaq