Bieber: Derfor er jeg stadig single

Skrevet af admin

09/09/2015

Dagens topnyheder

Hjerteknuseren Justin Bieber har selv fået knust sit hjerte i så mange stykker, at det stadig ikke er lappet helt sammen.

Derfor har den 21-årige sanger ikke været parat til at finde kærligheden på ny, fortalte han åbenhjertigt i et interview med det australske radioprogram "The Kyle and Jackie O Show" tirsdag.

- Jeg fik knust mit hjerte, så lige nu handler det bare om at få det helet igen, sagde "Baby"-stjernen i interviewet.

- Jeg har fået et par øl, så det er måske derfor, jeg er så åbenmundet, funderede den canadiske crooner.

Bieber nævnte ikke noget om, hvem pigen, der har knust hans hjerte, er, men tidligere har han dannet par med den unge sangerinde Selena Gomez gennem flere år i en til tider turbulent romance.

- Jeg har ikke været i et forhold i et stykke tid. Lige nu hygger jeg mig bare ved at være mig selv, lød det fra den populære popdreng, der heldigvis havde en god nyhed til de hungrende "beliebers": 

- Jeg kan bedst lide at være i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, jeg elsker at lave kæresteting og alt den slags ting, røbede den Grammy-nominerede sangstjerne.

"As Long As You Love Me"-sangeren har den seneste tid holdt sig fra rampelyset for med egne ord at knokle på "at blive den mand, jeg ønsker at være" og lægge sit image som badboy-Bieber fra sig efter et væld af skandaler med hashrygning, vold, vanvidskørsel og klammerier.

Mens Bieber har været ved at gro hår på brystet, har han samtidig også arbejdet på sit kommende album, der forventes at udkomme i midten af november.

/ritzau/FOKUS