Bieber på kanten af depression

Justin Bieber har i øjeblikket enorm succes med hitsinglen "Sorry", men nu må han også sige undskyld til sine fans, efter at han har aflyst en række planlagte V.I.P-møder.

Ifølge den 22-årige canadier skyldes aflysningerne, at han er så udbrændt, at han til tider føler sig på randen af en depression.

- Jeg nyder at møde så fantastiske mennesker, men jeg ender med at føle mig fuldstændig drænet, skriver den unge musiker på Instagram:

- Jeg vil have folk til at smile og være glade, men ikke på min egen bekostning, og jeg ender altid med at føle mig mentalt og følelsesmæssigt udmattet, grænsende til en depression.

Justin Bieber vil i så fald ikke være den første barnestjerne, der brænder sammen under rampelyset og de mange forventninger, men han skriver i opslaget, at han fremover vil prioritere sin mentale sundhed.

- Jeg kan ikke give udtryk for, hvor ked af det jeg er, og jeg ville ønske, at det ikke var så hårdt for mig. Men jeg vil forblive i det sunde mindset, skriver den trætte verdensstjerne.

Der har nu også været en økonomisk sidegevinst til Biebers backstage-hygge. Ifølge avisen New York Daily News har billetterne for at møde popidolet ligget i et prisleje på 6000-13.000 kroner.

Firmaet, der har solgt V.I.P-billetterne, skriver på deres hjemmeside, at det er en sikkerhedshændelse, der har fået dem til at aflyse de planlagte møder, som dog kan blive genoptaget på et senere tidspunkt.

- Under et show for nylig var der et problem med sikkerheden, der fik os til at mødes og genoverveje, hvordan disse møder med fans skal håndteres, skriver de ifølge den amerikanske avis.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip