Biebers fans raser: Find sammen med din eks

Temperaturen er i den grad brandvarm på Justin Biebers hotte juleferie, som han tilbringer sammen med Hailey Baldwin under sydlige himmelstrøg.

Den 21-årige canadiske popcrooner og den 19-årige smækre supermodel nyder virkelig hinandens selskab, som de gerne indvier deres mange millioner Instagram-følgere i.

Fotos iført stramt badetøj, nakkenusseri og solslikkende hyggestunder har fået massevis af likes, men særligt et pikant billede har dog affødt en masse reaktioner.

Senest har et kyssebillede af parret nemlig sendt en sand storm af kommentarer af sted mod de unge stjerner, for mange af hjerteknuserens fans, de såkaldte "Beliebers", er ikke begejstrede over, hvem sangeren nu deler mundvand med.

Faktisk så mange af Biebers "Beliebers" hellere, at "Sorry"-sangeren faldt tilbage i armene på ekskæresten og sangerinden Selena Gomez, som han er blevet spottet med flere gange siden deres endelige brud.

- Nej!!,

- Bedre end Selena? Aldrig!,

- Justin og Selena er skabt for hinanden!, lyder nogle af de mange kommentarer, selv om de fleste trods alt er glade for, han har fundet en sød pige.

Da Bieber var sammen med Gomez, blev parret kaldt "Jelena", mens hans nye relation til Baldwin allerede er døbt "Jailey".

Se det afslørende kyssebillede her: https://www.instagram.com/p/BAGLktogvj2/?taken-by=justinbieber

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip