Biebers mor: Bed for min søn

Skrevet af admin

22/01/2014

Dagens topnyheder

Han er ikke kun kendt for at være den pæne dreng, der kan synge og smelte teenagepigernes hjerter.

I den senere tid har Justin Biebers mange fans blandt andet kunne læse, at politiet under en ransagning har fundet kokain hos sangeren, at han har brugt svimlende mange penge på en stripbar og at han har været med til at kaste æg på sin nabos hus.

Men hans fans skal bære over med ham. Det mener i hvert fald Justin Biebers mor Pattie Mallette, som håber, at folk vil bede for hendes søn. Det skriver Female First.

- Jeg håber, at folk har mig og Justin i deres tanker. Jeg beder for ham, siger hun.

Pattie Mallette, som er stærkt religiøs, er bekymret for sin søns velbefindende. Hun mener, at berømmelsen har steget ham til hovedet og er medvirkende årsag til hans dårlige opførsel. 

- Jeg tror, at mange mennesker går ind i underholdningsbranchen med en fantastisk kristen tro og med den rette moral, men så bliver man påvirket på en eller anden måde, siger moren.

Pattie Mallette fødte Justin Bieber, da hun var kun 17 år, og hun har selv været ude i et stofmisbrug. Derfor mener hun også, at der kun er én måde at hjælpe det unge popidol på.

- Hvis Justin har det hårdt, skal vi ikke sparke til ham eller dømme ham. Vi skal bede for ham, har Pattie Mallette tidligere udtalt til avisen The Sun.

Newspaq