BIF-direktør hylder fans: Dedikation og fællesskab kan hjælpe os videre

Brøndby har tidligere fastslået, at man kun vil gennemføre emissionen, hvis man får minimum 60 mio. kr. i kassen, dog med den tilføjelse, at hvis man den 30. april stadig er i nedrykningsfare, skal der være tilført yderligere kapital, så man som minimum kan holde driften kørende året ud.

Uanset hvad resultatet bliver, skylder klubben en stor tak til fan-fraktionen Brøndby Supporters Trust, understreger Brøndbys konstituerede administrerende direktør, Tommy Håkansson.

- Jeg synes, det er fantastisk at se den klubfølelse og det stærke fællesskab, som Brøndby Supporters Trust har vist i det seneste lange stykke tid, siger han til klubbens hjemmeside.

Blandt andet har Brøndby Supporters Trust været aktive omkring emissionen på Facebook, oprettet websitet redbrondby.dk, indhentet testimonials fra kendte personer, iværksat en landsdækkende flyer-uddeling og selv købt aktier i emissionen for mere end en halv million kroner.

Det aftvinger respekt fra klubbens ledelse.

- Når det har set allersværest ud, har de virkelig trådt i karakter og hjulpet benhårdt med at sikre en fremtid for Brøndby IF. Her tænker jeg ikke mindst på hjemmesiden redbrondby.dk og den uddeling af flyers i hele Danmark, som BST og en lang række frivillige stod for i lørdags, siger han og fortsætter:

- Det er imponerende og prisværdigt, at så mange mennesker kæmper så hårdt på frivillig basis for, at klubben skal overleve. Det er den dedikation og det fællesskab, som forhåbentlig kan være med til at løfte Brøndby videre. Stor cadeau til BST og alle de frivillige, der har hjulpet til.

Lørdag formiddag kan Brøndby desuden meddele på deres hjemmeside, at Brøndbyernes IF Fodbold Fond har købt aktier for en halv million kroner.

Om det og fan-grupperingens arbejde er nok til at redde Brøndby IF kan kun tiden vise. Allerede mandag eller tirsdag falder dommen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip