BIF-profil tæt på farvel - Cornelius-jagten intensiveres

De er profiler på hver deres hold, der mødes i aften.

Og til sommer kan både Brøndbys Jens Stryger Larsen og FC Københavns Andreas Cornelius være fortid i dansk fodbold. Alt peger i hvert fald på, at Jens Stryger Larsen er fortid i Brøndby.

Midtbaneprofilen har kontraktudløb i juli, og der er et væld af klubber, som allerede har henvendt sig til hans agent Allan Bak Jensen. Ifølge Sporten.dks oplysninger er to hollandske og to belgiske klubber i dialog med Jens Stryger Larsen og hans agent.

- Jeg kan bekræfte, at vi taler ret konkret med to udenlandske klubber. Der er masser af interesse for Jens både fra en lang række lande. Vi har også været i dialog med Brøndby, og vi ønsker ikke at smække døren for, at han kan fortsætte. Men Jens vil gerne prøve sig af i udlandet, siger Allan Bak Jensen til Sporten.dk.

Op til kampen mod FCK i aften har Jens Stryger Larsen døjet med en skade, men på hans Twitter-profil gjorde han det i går klart, at han havde trænet med resten af holdet, og derfor ventes han med fra start.

Mens Jens Stryger Larsen kan skifte transferfrit sammen med spillere som Dennis Rommedahl, Brent McGrath, Anders Randrup og Jan Kristiansen, så kommer FCKs topscorer Andreas Cornelius til at koste mange penge, hvis han skal købes fri til sommer.

Det afskrækker imidlertid ikke en række Premier League-klubber, der sender repræsentanter på Brøndby Stadion. Storklubber som Manchester United, Manchester City, Liverpool og Everton er på plads blandt andet for at syne Cornelius. Især Everton og Stoke er hidsige i deres jagt på Cornelius. I alt har 70 repræsentanter for klubber meldt deres ankomst. Brøndby IF-FC København TV 3 kl. 19.00 (optakt 17.00 )

 

Dagens Gossip