Bikere tævede bilist efter vild flugt: Undercover-betjent anholdt

Seks personer er blevet anholdt, efter en gruppe motorcyklister forfulgte og bankede 33-årige Alexian Lien efter et uheld i New York. Blandt andet en politibetjent, der var undercover i motorcykelklubben. 

Anklagere mener, at betjenten Wojciech Braszczok er en af de personer, der tæver løs på Lien. I stedet burde han have gjort noget for at stoppe volden, mener de ifølge Sky News. Braszczoks advokat mener til gengæld at videooptagelsen frikender ham, og at han står ca. tre en halv meter derfra.

LÆS OGSÅ: Video skaber vild debat: Flugtbilist banket af rasende bikere

Han har dog måttet aflevere sit tjenestevåben og politiskilt, mens sagen bliver efterforsket. Blandt andet skal han forklare, hvor der gik tre dage, før han fortalte, at han var vidne til optrinnet.

Det hele startede, da en stor gruppe motorcyklister var på vej til træf. En af dem kører foran Alexian Lien og sætter pludselig farten ned, så Lien kører op i bagdækket på ham.

Det hele bliver filmet af et kamera spændt fast på en af motorcyklisternes hjelme.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Alexian Lien ses så køre en motorcyklist over i et forsøg på at stikke af fra flokken - de følger ham dog tæt og tæver ham for øjnene af hans hustru og toårige datter i bilen.

Alexian Lien blev indlagt på hospitalet, men blev udskrevet senere samme aften. Motorcyklisten, som han kørte ned, Jay Meezee, ligger fortsat i koma og kommer muligvis aldrig til at gå igen. Den del af optrinnet bliver Alexian Lien dog ikke sigtet for.

Se første del af episoden her:

Og selve overfaldet her - ADVARSEL: Voldsomme billeder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip