Bil bryder i brand i motorvejsulykke: To omkommer

Skrevet af admin

23/02/2014

Dagens topnyheder

En 27-årig mand har i et grundlovsforhør fået sin anholdelse opretholdt i tre døgn efter en voldsom trafikulykke, der tidligt søndag morgen kostede to mennesker livet.

Ulykken skete på Vestmotorvejen øst for afkørslen til Vemmedrup nær Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Her blev en Peugeot med tre personer torpederet bagfra af en noget større BMW. Ved sammenstødet brød Peugeot'en i brand.

- Den ene fik reddet sig ud, men de to andre kom ikke ud, inden bilen brændte, siger vagtchef Allan Kronvold, Midt- og Vestsjællands Politi.

Såvel de omkomne som den overlevende er omkring de 40 år og fra Skælskør-kanten.

De omkomne er så ilde tilredt af brandskader, at den endelige identifikation først kan finde sted ved hjælp af tandkort og dna, oplyser vagtchefen.

Føreren af BMW'en er den 27-årige mand.

Han er efter ulykken blevet sigtet for uagtsomt manddrab og for at udsætte andres liv for fare ved hensynsløs adfærd.

Søndag blev han fremstillet i grundlovsforhør in absentia, altså uden at han selv var til stede. Han var indlagt på Køge Sygehus til observation for såkaldt højhastighedstraume.

- Der er tale om en højhastighedsulykke, og den slags kan skade de indre organer. Derfor skal han være under lægeligt tilsyn, siger vagtchefen.

Senere søndag blev han dog udskrevet fra sygehuset, og politiet regner med, at han mandag formiddag kan fremstilles i et nyt grundlovsforhør.

Ulykken skete omkring klokken 5 søndag morgen i østgående retning på motorvejen. Politiet har en formodning om, at de tre personer i Peugeot'en var arbejdskolleger, der var på vej på arbejde i hovedstadsområdet.

/ritzau/