Bil fra skudepisode fundet

Københavns Politi har endnu ikke anholdt gerningsmanden efter et skyderi i Københavns Nordvestkvarter fredag eftermiddag. Dog er man kommet en lille smule nærmere.

- Vi har fundet den bil, som gerningsmanden formentlig er kørt væk i, fortæller Sajjad Haider, der er central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

Bilen dukkede op fredag aften inden midnat, og politiet skal nu i gang med tekniske undersøgelser af bilen.

Politiet har endnu ikke talt med bilens ejer, men han er umiddelbart ikke mistænkt for at være gerningsmanden. Det selv om bilen ikke har været stjålet.

- Vi skal have gennemført nogle tekniske undersøgelser af bilen, før vi tager kontakt til ejeren. Men han har umiddelbart ikke haft rådighed over bilen og er ikke mistænkt, siger Sajjad Haider.

Fredagens skyderi kom i kølvandet på et skænderi mellem to bilister på Frederiksborgvej i Københavns Nordvestkvarter.

Uenigheden førte i første omgang til, at den ene bil kørte ind i den anden, hvorefter bilerne kørte til den nærliggende Glasvej.

Her kører den ukendte gerningsmand endnu en gang sin bil ind i den bil, hvor en 45-årig mand sidder bag rattet.

Det fører til råb, skrig og spytten og kulminerer med, at den ukendte gerningsmand trækker en pistol og affyrer et skud mod den 45-åriges bil.

- Projektilet går gennem bildøren, men heldigvis lavt, og føreren bliver ikke ramt, fortæller Kristian Aaskov, der var central efterforskningsleder hos politiet fredag aften.

Da politiet ankom til stedet, fandt efterforskerne et projektil i den 45-åriges bil, men gerningsmanden var stukket af.

Politiet forventer at finde frem til gerningsmanden, da der har været en del vidner til skyderiet. Samtidig er der også overvågning på stedet.

 

Dagens Gossip