Bil i tomgang udløste voldssag i Nykøbing Sjælland

En påtale om en bil i tomgang udløste torsdag en voldssag i Nykøbing Sjælland, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det skete på Grundtvigsvej, hvor politiet fik en anmeldelse om, at en mand var slået ned på gaden, og at gerningsmanden stadig opholdt sig på stedet.

Politiet kørte hurtigt til stedet og foretog anholdelse af en 48-årig mand fra København N.

Offeret, der var en 57-årig mand fra Nykøbing Sjælland, blev blødende fra ansigtet bragt til undersøgelse på skadestuen.

Det viste sig, at den anholdte var blevet irriteret over, at den 57-årige havde påtalt, at den anholdte gennem nogen tid havde holdt i sin bil med motoren i tomgang.

Da den 57-årige havde taget nogle billeder af mand og bil som dokumentation, blev han overfaldet af den nu anholdte og tildelt et slag i ansigtet.

Den anholdte blev efter sigtelse og afhøring løsladt af politiet, og han vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

800x600

Normal
0

21

false
false
false

DA
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";}

Vold – Grundtvigsvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 1014 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var slået ned på gaden, og at gerningsmanden stadig opholdt sig på stedet. Politiet kørte hurtigt til stedet og foretog anholdelse af en 48-årig mand fra København N. Offeret – en 57-årig mand fra Nykøbing Sj. – blev blødende fra ansigtet bragt til undersøgelse på skadestuen. Det viste sig, at den anholdte var blevet irriteret over, at den 57-årige havde påtalt, at den anholdte gennem nogen tid havde holdt i sin bil med motoren i tomgang. Da den 57-årige havde taget nogle billeder af mand og bil som dokumentation, blev han overfaldet af den nu anholdte og tildelt et slag i ansigtet.

Den anholdte blev efter sigtelse og afhøring løsladt af politiet. Han vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Dagens Gossip