Bil skred over i lastbil: 19-årig mand dræbt

Skrevet af Elo Christoffersen

30/01/2014
En 19-årig mand fra lokalområdet blev onsdag eftermiddag dræbt i en trafikulykke på Vonsildvej omkring nummer 218 - mellem Vonsild og Taps. Det oplyser lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk. Den 19-årige mand kom kørende ad Vonsildvej mod syd, da han i det glatte føre mistede herredømmet. Bilen - en Toyota Aygo skred ud og kurrede over i modsatte vejbane, hvor bilen ramte en lastbil, der kørte mod nord. Mand mistede livet i trafikulykke: Ramte en lastbil Manden blev ikke dræbt på stedet, men døde kort efter på Kolding Sygehus. Mandens pårørende er underrettet. Vonsildvej var spærret mellem Vonsild og Taps i op mod fire timer. Se billeder og video nedenunder...

Mest læste i dag

En 19-årig mand fra lokalområdet blev onsdag eftermiddag dræbt i en trafikulykke på Vonsildvej omkring nummer 218 - mellem Vonsild og Taps. Det oplyser lokalpolitiet i Kolding til dagens.dk.

Den 19-årige mand kom kørende ad Vonsildvej mod syd, da han i det glatte føre mistede herredømmet. Bilen - en Toyota Aygo skred ud og kurrede over i modsatte vejbane, hvor bilen ramte en lastbil, der kørte mod nord.

Mand mistede livet i trafikulykke: Ramte en lastbil

Manden blev ikke dræbt på stedet, men døde kort efter på Kolding Sygehus. Mandens pårørende er underrettet.

Vonsildvej var spærret mellem Vonsild og Taps i op mod fire timer.

Se billeder og video nedenunder...