Bilhuset Claus Lützhøft nomineret til Børsens Gazellepris

Bilhuset Claus Lützhøft i Grindsted er blevet nomineret til titlen som Gazellevirksomhed, skriver Renault i en pressemeddelelse.

Hvert år sælger bilhuset i Grindsted omkring 1.500 nye og brugte biler – og som indehaver Claus Lützhøft tørt konstaterer.

- Det er da meget godt gået i en by med 10.000 indbyggere.

Nu er firmaet nomineret som Gazelle. Det kræver mere end et lucky punch og en god ide, der holder nogle måneder. Faktisk skal virksomheden gennem de seneste fire regnskabsår have fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet. Altså en lang sej vækst.

Og en sådan har Bilhuset Claus Lützhøft haft, trods af et temmelig ugunstigt erhvervsklima de senere år.

- Vi var netop færdige med byggeriet af vores nye flotte bilhus i 2008, da finanskrisen ramte med fuld kraft. Men hvor andre bukkede under, så voksede vi os stærkere, siger indehaver Claus Lützhøft.

- Vi fik to nye bilmærker ind i forretningen – herunder ikke mindst Renault som også har vækstet kraftigt siden. Desuden lykkes det os at få ordrer i hus til nogle store virksomheder – blandt andet i kraft af, at vi fik gang i vores salg af varebiler. Alt sammen var det med til at gøre os stærkere i en periode, hvor mange blev svagere, fortæller Claus Lützhøft.

Med en omsætning på 116 millioner kroner i 2012 og et overskud på 2,7 millioner kroner har bilhuset en sund økonomi.

Dagens Gossip