Bilist blev slået i hovedet af rasende medtrafikant: Da han meldte det til politiet fik han sig en ubehagelig overraskelse

Det er aldrig sjovt at blive ramt af nemesis. Men det var lige, hvad der skete for en mandlig billist, da han efter at have fået en på hovedet meldte gerningsmanden til politiet.

Torsdag formiddag udviklede en uoverensstemmelse mellem to bilister sig til regulær vejvrede og knytnæveslag midt i en rundkørsel ved Gørlev Landevej-Kalundborgvej-Reersøvej. Til stor gene for andre bilister, da det spærrede vejen.

I rundkørslen oplevede den 40-årige bilist af få spærret vejen af en forankørende bilist, der sammen med en kvindelig passager steg ud af bilen og henvendt sig til ham.

Den forankørende bilist var tilsyneladende så utilfreds med, at den 40-årige dels kørte tæt på ham og dels talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Læs også:Morfar dræbte advokat i fogedretten: Nu er dommen faldet

Efter en kort verbal meningsudveksling slog den utilfredse bilist den 40-årige i hovedet med et knytnæveslag, så den 40-åriges briller blev ødelagt, ligesom han selv pådrog sig mindre overfladiske skrammer i ansigtet.

Den forurettede var dog i stand til at følge efter gerningsmandens bil, således at politiet kort efter kunne sigte og afhøre en 29-årig mand fra Store-Heddinge for vold mod 40-årige.

Men i samme ombæring fik det 40-årige offer også en sigtelse på halsen i form af overtrædelse af færdselsloven for at have talt i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Til Dagens.dk oplyser kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, at de to parter ser meget forskelligt på hændelsesforløbet.

Derfor er politiet meget interesseret i at tale med de bagvedkørende bilister, som kortvarigt måtte stoppe deres kørsel, da de muligvis kan bidrage med at kaste yderligere lys over sagen.

Har man hørt eller set noget, bedes man derfor kontakt politiet på tlf. 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip