Bilist stak af fra trafikuheld - og kørte ind i en mur

Københavns Politi har anholdt en bilist, efter at vedkommende først var en del af et trafikuheld i Rødovre, inden han forlod stedet for senere at køre ind i en mur på Glentevej i København. Det oplyser Københavns Politi.

Københavns Politi oplyser, at gerningsmanden var en 25-årig person. Han er nu sigtet for overtrædelser af færdselsloven.

- Vi får en anmeldelse om hasarderet kørsel på Frederiksberg. På daværende tidspunkt ved vi ikke, at det er ham (fra uheldet i Rødovre red.), siger vagthavende hos Københavns Politi Michael Andersen.

- Bilen bliver så fundet på Glentevej, hvor den var kørt ind i en mur. Føreren var løbet fra bilen.

Politiet oplyser, at bilen ved begge uheld bærer samme nummerplade, og det antages derfor, at det er samme gerningsmand.

Ulykken ved krydset mellem Roskildevej og Tårnvej i Rødovre påførte materiel skade på to andre biler, men gav ingen personskader, oplyser Vestegnens Politi.

Efter at bilen senere på sin tur ramte muren på Glentevej, valgte bilisten at tage flugten.

Han er dog anholdt af politiet som følge af "stærkt benarbejde" fra de tilstedeværende betjente.

Ifølge Ekstra Bladet påkørte bilisten først en personbil, der holdt for rødt, bagfra. Efter den påkørsel fortsatte han ud i krydset mellem Roskildevej og Tårnvej lidt nord for Rødovre St., hvor han ramte en bil, der var ved at svinge til venstre på tværs af krydset.

Også denne påkørsel stak bilisten af fra og fortsatte ind imod byen, hvor en mur på Glentevej blev bilens endelige destination.

/ritzau/

Dagens Gossip