Bilisten må træde på bremsen, da han ser noget helt usædvanligt på vejbanen

En familie i en bil på de sneglatte veje i den amerikanske delstat Colorado fik sig en oplevelse for livet i slutningen af november måned.

Nu er trafikpropper ikke normalt noget, der huskes tilbage på med særlig stor glæde, da ventetiden i de tætpakkede biler i hostende snegletempo normalt er en frusterende og nærmest dræbende oplevelse.

Sådan var det ikke for personerne i den føromtalte bil på Highway 159 i den sydlige del af den bjergfyldte stat, hvor chaufføren fra det ene øjeblik til det andet måtte træde bremsen i bund.

Hundredvis af elge luntede ivrigt over vejbanen få hundrede meter fremme fra de måbende ansigter i bilen, og nærmest som trækfugle strakte den levende kæde af elsdyr sig som en mørk slange gennem det hvide landskab.

Læs også: Kvinde kører over bro - fanger noget højst usædvanligt på kameraet

Selveste julemanden ville tabe kæben helt ned til sin store mave, hvis han så videooptagelserne af det spektakulære optog, og ved første øjekast ligner det, at landskabet er blevet levende og bevæger sig.

Parringssæsonen er ved at være slut for de store hjorte, og derfor er de mange dyr på optagelserne næppe en del af samme flok i skrivende stund, da både hunner og hanner nu har fået tankerne om forplantning ud af hovedet.

Se de flotte videooptagelser fra den hovbærende trafikprop her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

It's a Colorado traffic jam on Hwy 159 near Fort Garland! It looks like a river of elk! #ColoradoLivingVideo by Stephanie

Posted by KOAA 5 on Monday, November 23, 2015

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip