Bilister skøjter rundt i sneen

Politi har onsdag morgen haft travlt på grund af uheld på glatte veje. Flere gange har der været meldinger om uheld med fastklemte på Sjælland, men heldigvis har det vist sig ikke at være gået så galt.

På Roskildevej ved Hvalsø kom en minibus galt afsted kort efter klokken ni. Ifølge pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Simon Schwaner, der var flere personer i bussen og en enkelt kom lettere til skade ved uheldet.

På Nordsjælland sneede det stadig onsdag morgen, hvilket fik mange bilister i uføre. Fem gange i løbet af et par timer rykkede politiet ud til uheld, men i alle tilfælde er der tale om ingen eller mindre personskade. Uheldene skete i blandt andet Skibby, Gentofte, Frederiksværk og Helsinge, oplyser Nordsjællands Politi.

Også trafikken på de sjællandske motorveje var påvirket af sneen, så bilisterne kun kom langsomt fremad. Men hos Falck har man måske lidt overraskende ikke haft voldsomt travlt.

- Vi har været ude og hjælpe en håndfuld biler på Sjælland, så det ser ud til, at folk godt kan finde ud at af køre ordentligt. Men derfor kan det jo godt være, at folk fedter lidt rundt, og så kommer videre selv, siger kommunikationsmedarbejder hos Falcks vagtcentral, Klaus Kristiansen, til Dagens.dk. 

Dagens Gossip