Biljagt i centrum af København: Mand alvorligt kvæstet

En patruljevogn jagtede torsdag aften en personbil i det centrale København - og det endte med, at bilen kørte ind i nogle parkerede biler på Ahlefeldtsgade.

En af de tre personer i bilen er kommet alvorligt til skade, siger kontorchef Mette Møller fra Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

- Vi får et opkald fra Københavns Politi om, at der har været en eftersættelse i København ved 21.20-tiden. Politiet var efter en personbil, hvor der var tre personer i, og den bil kører ind i nogle parkerede biler.

- Bilen bliver totalskadet. Den ene person skulle være kommet alvorligt til skade. Den anden skulle have kraftige mavesmerter. Og den sidste skulle ikke være kommet noget særligt til, fortæller hun.

Mette Møller ved ikke, hvorfor politiet valgte at køre efter bilen, der ifølge Ekstra Bladet skulle være en sort BMW. Hun ved heller ikke, hvor lang tid jagten stod på.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed går ind i sagen, fordi jagten endte med, at en person kom alvorligt til skade.

- Det fremgår af retsplejeloven, at hvis en borger kommer alvorligt til skade eller dør i politiets varetægt, eller fordi politiet griber ind i en sag - og her bliver de eftersat af politiet - så skal vi undersøge sagen.

- Også selv om der ikke er mistanke om, at politiet har gjort noget forkert, forklarer Mette Møller.

Se videoen nedenunder...

/ritzau/

Dagens Gossip