Bilka afviser kritik efter Rasmus Seebach: Vi gjorde hvad vi kunne

Flere af de mellem 2-3.000 fans, der onsdag eftermiddag ville have en autograf af Rasmus Seebach i Bilka i Kolding Storcenter, retter kritik mod varehuset. Mange gik nemlig forgæves.

Bilkas varehuschef, Henrik Marcussen, afviser kritikken:

- Vi havde medarbejdere ude blandt de der stod i kø, hvor de blev oplyst om, at der var risiko for at de ikke nåede frem til Rasmus Seebach. Det samme oplyste vi over højtalerne, fortæller varehuschefen til Dagens.dk.

Kaos i storcenter: Rasmus Seebach signerede cd'er - se billeder og video

Eventen med Rasmus Seebach betegner han som succes. Og succes var det for der mødte så mange mennesker op, at køen strakte sig fra Bilkas Bistro til hovedindgangen i Kolding Storcenter.

- Vi vidste på forhånd, at Rasmus Seebach ville trække mange mennesker til. Men så mange, som der kom i går var nu alligevel over vores forventninger, siger Henrik Marcussen.

Kritik af Bilka: Mange gik skuffede hjem - uden autograf af Rasmus Seebach

Mange gik forgæves efter en autograf af popstjernen. Blandt andet Vibeke Mosgaard Henriksen fra Padborg. Hendes 13-årige søn fik ingen autograf. Flere skriver på Kolding Storcenters Facebook-side, at det var en uskøn og uorganiseret arrangement.

- Jeg kan sagtens forstå, at de der stod helt oppe foran Rasmus Seebach og der ikke blev skrevet flere autografer - at de var skuffede og frustrerede. Men som sagt havde vi informeret i køerne om risikoen for, at man ikke nåede at få en autograf, forklarer Henrik Marcussen.

Bliv ven med Dagens Kolding - Altid gratis nyheder

Han glæder sig over, at Rasmus Seebach to sig ekstra tid til autografskrivningen. Han blev nemlig tre kvarter ekstra inden Seebach skulle videre.

Dagens Gossip