Bilka tager afstand fra kopivarer

Bilka beklager at varehuset sidste år solgte 1.400 polo t-shirts af mærket Ralph Lauren, der viste sig at være et kopimærke.

Det er vigtigt, at kunderne har tillid både til os og de produkter vi sælger. Derfor er det  vigtigt for os at påpege, at vi ikke vil sælge kopivarer i vores butikker. Det er ødelæggende for både mærkevaren og for vores varehuse, siger pressechef i Dansk Supermarked, Mads Hvitved Grand, i en pressemeddelelse.

I retten: Bilka sælger falske polo'er

Han forklarer, at Bilka blev snydt af leverandøren af de omtalte polo t-shirts. Varehuset handlede efter hans mening i god tro og procedurerne omkring handel med leverandører var overholdt.

- Da vi blev gjort opmærksom på, at der var tale om et kopiprodukt, blev varen taget af hylderne i alle Bilkas varehuse og har ikke været til salg siden, forklarer Mads Hvitved Grand.

Kunder, der i juni 2012 har købt polo t-shirts af mærket Ralph Lauren i Bilka har mulighed for at returnere deres vare, da de har vist sig at være kopivarer.

I slutningen af oktober skal Dansk Supermarked i retten, for de vil ikke betale den store erstatning, som The Polo/Lauren Company, der ejer polo-brandet, gør krav på.

Dagens Gossip