Bill Murray blev Garfield ved en fejl

Nogle gange kan et enkelt lille H betyde forskellen på, om man spiller med i to film om den lasagneglade kat Garfield.

Sådan gik det i hvert fald for den amerikanske skuespiller Bill Murray, der en dag modtog manuskriptet til den halvanimerede spillefilm om den sarkastiske hundehader. Det afslører han under en spørgesession på hjemmesiden Reddit.com.

- Jeg havde bladret manus igennem, og der stod "Joel Cohen" på det. Og jeg tænkte ikke klart, men det var stavet Cohen, ikke Coen. Jeg elsker Coen-brødrenes film. Jeg synes, at Joel Coen har et vidunderligt, komisk sindelag. Så jeg gad ikke rigtig læse det færdig, jeg tænkte: "Han er fremragende, jeg gør det", fortæller Murray.

Skuffelsen var derfor til at føle på, da optagelserne begyndte, og det gik op for den 63-årige skuespiller, at noget ikke var, som det burde. Manus var nemlig langt fra så godt, som han havde regnet med.

- Der opstod en lang, tominutters tavshed. Jeg bandede sikkert lidt og sagde: "Jeg kan godt ordne det her, men jeg kan ikke ordne det i dag. Eller i den her uge. Hvem skrev det her?", fortsatte skuespilleren.

Bill Murrays kontrakt bandt ham tilmed til at lægge stemme til Garfield i en eventuel efterfølger. Men selvom den første film tjente mere end 200 millioner dollar på verdensplan, så måtte Garfield 2 nøjes med at udkomme direkte på dvd.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip