Bille reddede Rosenborgs pokalfinale-billet

Nicki Bille blev endnu engang Rosenborgs redningsmand, da han bankede det afgørende mål ind og sendte Rosenborg i pokalfinalen.

Nicki Bille har i den grad gjort sig i sig bemærket i Norge både inden for og uden for kridtstregerne, og i går satte han så en tyk streg under sin vigtighed for holdet, da han fik bugseret bolden i nettet til 2-1 og sendte Rosenborg i klubbens første pokalfinale i 10 år på bekostning af Haugesund.

Forinden havde to andre danskere scoret de første mål i kampen. Tobias Mikkelsen bragte Rosenborg foran 1-0, mens Christian Gytkjær udlignede for Haugesund efter en skidt tilbagelægning fra Mike Jensen.

Det afgørende mål var endda en ren dansk opvisning, hvor både Mike Jensen, Tobias Mikkelsen og til sidst Nicki Bille havde en fod på bolden.

- Det føles fantastisk godt! Folk er utroligt glade nu. Pokalfinalen har været et mål for os hele sæsonen , sagde Nicki Bille til tv2.no efter kampen.    

Nu venter enten Lillestrøm eller Molde i pokalfinalen, der spilles i november på Ullevaal Stadion. Rosenborg, der i øjeblikket fører den norske Tippeliga to point foran Strømsgodset, vandt sidst den norske pokalturnering i 2003. Hvis Rosenborg hjemtager trofæet igen, bliver det samtidigt den tiende gang nogensinde, at klubben vinder turneringen. 

Dagens Gossip